"Moving in stillness is healing yourself"

 

Access Consciousness®

Access Bars® is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten

Access Bars®

Ben jij toe om vrijer en (nog) meer in je eigen kracht te staan? Jezelf (nog) meer te ontplooien.

Je zo goed voelen dat je kan creëren wat jij in het leven wil?

Dan is Access Bars® echt iets voor jou! De behandeling vindt op een massage plaats, heel ontspannend. Door zachte aanraking van 32 energetische punten op het hoofd creëer je verlichting en kun je loslaten wat je hebt vastgezet. De punten staan allemaal voor verschillende levensthema's zoals bijvoorbeeld, creativiteit, vorm en structuur, communicatie, geld, controle etc… Door deze zacht aan te raken kun je beperkende overtuigingen, oude gedachten, emoties, besluiten en gedragspatronen die je hebt opgedaan in al je levens loslaten waar jij aan toe bent zodat de energie weer gaat stromen.

Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

 

Access Bars

 
   

inner cirkel - tao dru

   
 

Access

 

De één ervaart het als een geweldige massage , voor de ander geeft het een levensverandering. Bij de een werkt het direct en bij de ander na enkele weken. Er is geen goede of slechte manier en de beste manier om erachter te komen hoe Access Bars® voor jou zullen zijn, is om het zelf te proberen!

Hoe wordt het nog beter dan dat?

"Wat als jij bereid zou zijn om jezelf te koesteren en zorgzaam te zijn voor jou?
Wat als je de deuren zou openen naar het zijn van alles waarvan je besloten hebt dat het onmogelijk is om te zijn? Wat zou het vergen voor jou, om je te realiseren hoe cruciaal jij bent voor de mogelijkheden van deze wereld?"

Quote van ~ Gary Douglas ~ de grondlegger van Access Consciousness®.

Tarieven & lestijden

 
   

inner cirkel - tao dru

   
 
 

Energetische Facelift

De Energetische Facelift is een prachtig lichaamsproces van Access Consiousness® waarmee vastgezette energieën, die te maken hebben met veroudering in beweging gezet worden. Het behandelt de weefsels van de borst, hals en het gezicht en geeft het lichaam een kans om beperkte energieën en oordelen in beweging brengen. Niet alleen je gezicht maar je hele lichaam heeft er voordeel bij, het is als het ware een hele bodylift!

Wanneer je veel mee hebt gemaakt in je leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Vaak is er een verzakking van de huid te zien en je huid straalt niet meer. Door ouderdom, oordelen en stress vermindert het elastisch vermogen van de huid. Alle cellen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast. De Energetische Facelift kan de natuurlijke, helende vermogens van het lichaam verdiepen en versnellen.

Het is een zeer ontspannende behandeling.

"Consciousness is the ability tob e present in your lift in every moment, without judgment of you or anyone else. It is the ability to receive everything, reject nothing, and create everything you desire in life – greater than what you currently have, and more than what you can imagine."

Gary Douglas

Tarieven & lestijden

 

 

Facelift

 
   

inner cirkel - tao dru

   
 

Erasure fat cells

 

The Erasure of all Fat Cells®

"The Erasure of all Fat Cells® Dedicated to all Mobius Strips to Lock in Feelings as the Permanent Source for Invalidation of Being."

De verwijdering van alle vetcellen toegewijd aan alle mobius strips om gevoelens vast te zetten als de permanente bron voor de ontzenuwing van 'zijn'.

  • Waar 'sla jij teveel op' van wat helemaal niet van jou is??
  • Wat 'zeul' jij met je mee, wat jouw helemaal niet dient?
  • Wat 'hangt' er nog aan jou, wat van vorige levens is, en wat je nu nog belast??

Gevoelens zetten zich soms vast in het lichaam. Dit proces pakt alles aan wat te maken heeft met jouw idee over jezelf dat je niet goed genoeg bent. Het helpt je dit alles los te laten zodat jij gewoonweg mag 'zijn' en kunt creëren vanuit oneindige mogelijkheden en je niet laat beperken door jezelf.

Dit lichaamsproces van Access Consciousness® pakt dit aan.

Square root and MTVSS

 

Square Root of Minus One®

De Square Root of Minus One® is een proces dat het lichaam toestaat om ziekte aan te pakken, het pakt de wortel aan van het probleem. Het wordt meestal omhooggaand op de rug gedaan, werkend op de gewrichten, maar kan ook op andere plaatsen, daar waar het lichaam van de persoon om vraagt te gaan. Het kan worden gebruikt bij slapeloosheid, artritis, etc..

Het zal je immuunsysteem veranderen, zodat je niet meer zo gauw ziek wordt.

MTVSS, Molecular Terminal Valence Sloughing System®

MTSVSS® kan op duizend verschillende manieren worden gebruikt en elke keer creëert het een andere mogelijkheid.

Het is een hands-on proces dat het lichaam uitnodigt om te helen en zichzelf te creëren. Het is de 'ultieme tool' voor het ongedaan maken van bijna alle manieren waarop het lichaam niet goed functioneert. Je hersteld het immuunsysteem, zodat je minder vatbaar wordt.

Deze immuunsysteem booster kan ook een voorbereiding zijn voor andere lichaamsprocessen.

Tarieven & lestijden