"Moving in stillness is healing yourself"

 

Babymassage

De Shantala massage is een ontspanningsmassage, afkomstig uit India. Daar worden kindjes iedere dag gemasseerd als onderdeel van hun leventje. Het heeft een zeer positief effect op de emotionele en lichamelijke ontwikkeling van je kind en is ook een leuke manier om intensief contact te krijgen.

De andere positieve effecten zijn, vermindering van babykwaaltjes (krampjes, onrust, voorkeurshouding, doorkomende tandjes), verbetering van slaapgedrag, ontwikkeling van de tastzin en het versterkt de innerlijke band die je met je baby hebt en deze neemt jou baby zijn hele leven met zich mee

Bij Tao Dru Tilburg leer je niet alleen de Shantala massage maar ook de babymassage technieken volgens de "Babymassage Nederland methode". Deze manier is speciaal ontwikkeld door Miranda van Kester, kindjes uit het Westen hebben nl met andere dingen te maken dan kindjes uit India.

 

 Babymassage


 Babymassage Nederland

 
   

inner cirkel - tao dru

   
 

Babymassage

 

In de uitgebreide cursus babymassage leer ik jou verschillende massage technieken en kun je daarna ook kiezen voor het holistisch pulsen en polariteitsmassage, die een echte meerwaarde zijn. Je kan een afspraak maken voor een babymassage cursus individueel of in een klein groepje. Misschien heb je wel vriendinnen die dit ook voor hun baby willen leren en kun je gezellig samen komen.

Het is ook mogelijk om een cursus bij je thuis te geven, het voordeel hiervan is dat jouw baby in zijn vertrouwde omgeving is, je zelf niet weg hoeft en dat het helemaal op jouw wensen is aangepast.

Vanaf 6 weken kun je de cursus al volgen. Bij de cursus ontvang je een uitgebreid naslagwerk, zodat je thuis goed kan oefenen. Zelf zorg je voor een box kleed, handdoek, verschoning en evt voeding.

De basis cursus bestaat uit 3 lessen van één uur tot anderhalf uur, daarna is er de mogelijkheid om ook de extra technieken te leren zoals het holistic pulsen en polarisatie technieken.

Lijkt het je leuk om je baby te leren masseren, neem dan contact met me op, ook als je nog vragen hebt. Anita Bouman. A - level docent.

Tarieven & lestijden