"Moving in stillness is healing yourself"

 

Dru yoga

Dru Yoga wordt ook wel de "yoga van het hart "genoemd, omdat veel oefeningen de hartkracht stimuleren.

Het hart wordt gezien als een centrum van transformatie. Je komt positiever in het leven te staan, innerlijke stabiliteit neemt toe. Je ervaart steeds meer wat het is om vanuit je hart te leven, het mooiste in jezelf te ontdekken en van daaruit te leven.

De zachte vloeiende bewegingen van de Dru Yoga in verbinding met de ademhaling brengen je meer in contact met jezelf. Het stelt je in staat om lichaam, hart en geest met elkaar in evenwicht te brengen. Hierdoor kunnen emoties of negatieve gedachten worden losgelaten, zodat je contact blijft houden met je innerlijke vrede en kracht.

Welke elementen komen aan bod in een les:

Een activatie, Energy Block Release, om geblokkeerde energie weer te laten stromen, klassieke asana's, sequenties, meditatie , ademhalingsoefeningen en er wordt afgesloten met een heerlijke geleide ontspanning zodat alle oefeningen kunnen integreren in het lichaam en je stress kunt loslaten. Nadien kun je rustig genieten van een kopje thee.

 

Dru yoga krijgerhouding

 
   

inner cirkel - tao dru

   
 

Dru yoga krijgerhouding 2

 

Een krachtige manier om stress te verminderen en je lichaam soepel te houden!

Dru vindt zijn oorsprong in Dhruva Nakshatra, wat Sanskriet is voor Poolster. Dit is het stilte-punt van het universum, alles draait er omheen. Met Dru Yoga brengen we lichaam, ziel en geest in balans tot dat centrum van stilte.

Binnen de vloeiende bewegingen, weet Dru Yoga krachtige momenten van stilte en rust te creëren. Dit is wat Dru magisch maakt!

Gun jij jezelf wekelijks zo'n moment?

Om je stress te verminderen, meer vitaliteit te ervaren en in contact met jezelf te komen? Dan is Dru Yoga echt iets voor jou. Een lenig lichaam of ervaring is niet nodig. Je bent van harte welkom.

Tarieven & lestijden

 

Wat mensen zeggen...

Snezana

De combinatie van dru yoga, meditatie en yoga nidra biedt ons op 1.5uur connectie, activatie en kracht met een diepe rust. Anita weet precies waar ze mee bezig is. De lessen zijn altijd licht en tegelijkertijd hebben ze diepgang. Ze zijn ook vrolijk spiritueel en gevarieerd. Daarnaast is de nadruk gelegd op het respecteren van ieder zijn eigen lichaam en grenzen, wat de les heel toegankelijk maakt. Kortom, heerlijk om naar haar les te gaan.

Anja

De liefde en passie voor je vak bewonder ik zeer. Je enthousiasme en spontaniteit vind ik heel inspirerend! Je hoeft niet perfect te zijn bij jou, je laat iedereen in zijn waarde. Je laat zien dat je ondanks een beperking, in jouw geval je knie, toch veel kunt maar dan aangepast. Je hebt een fijne, rustgevende stem.

Sangeeta

Ik volg Anita haar lessen omdat ik haar energie prettig vind. Het is liefdevol, rustig en vredig. Ze neemt de tijd om dingen uit te leggen en is niet gehaast. Ze straalt rust uit en Anita laat zich leiden door wat er nodig is op het moment zelf, meestal is dat net was ik zelf nodig heb.

Haydeh

Anita haar glimlach zegt veel over haar warmte, openheid, acceptatie naar de ander, ze is iemand met gevoel en emotie. Ik voel me heel welkom. De rust, deskundigheid en zelfvertrouwen spreekt me aan. Ze is altijd goed voorbereid en de ruimte die ze creeëerd is rustgevend en spiritueel.