"Sound is a power of creation!"

 

Klank massage

Klankmassage heeft een rijkdom aan trillingen die jou en je lichaam aanraken en uitnodigen om in de natuurlijke resonantie terug te komen.

Je voelt de trillingen diep door alle lagen heen resoneren als een zachte ontspannende aanraking. De golven van de klanktrillingen maken dat stress verdwijnt in een reis naar stilte in jezelf.

Het hele lichaam wordt in een zachte beweging gebracht. Je kunt de werking van de klanken vergelijken met de rimpeling die ontstaat als je een steentje in het water gooit. Ons lichaam bestaat namelijk voor meer dan 70% uit water. Daardoor bereikt klankmassage alle cellen.

 

Klank massage

 
   

inner cirkel - tao dru

   
 

Klank massage

 

Tijdens de klankmassage maak ik gebruik van mijn stem, klankschalen, stemvorken, trommels en andere instrumenten. Ik plaats de klankschalen of stemvorken ook op het lichaam. Tijdens deze sessie hoor, voel en ervaar je de prachtige klanken, je voelt de subtiliteit van de klanktrillingen diep resoneren.

Klankmassage kan je veel brengen zoals oa meer vitaliteit en energie, maar ook op een diepere laag ontspanning zowel geestelijk als lichamelijk zodat je beter kunt omgaan met stress. De levenslust, enthousiasme en creativiteit wordt gestimuleerd.

Sinds het begin der tijden hebben mensen klanken gebruikt om informatie te bekomen uit hun omgeving, om met elkaar te communiceren en als genezingsmethode. Bijna alle oude culture en inheemse volkeren geloofden en geloven nog steeds, dat geluid de creatieve, scheppende kracht is die het heelal tot stand heeft gebracht.

Tijdens een klankmassage lig je met je kleding op een massagetafel. Je ligt ontspannen. Het genieten van de klanken kan beginnen...

Een klankmassage zelf duurt 60 minuten, reken op totaal ongeveer 1.5 uur.

Na afloop kun je rustig nagenieten met een kopje thee.

Tarieven & lestijden