"Moving in stillness is healing yourself"

 

Metamorfose massage

METAMORFOSE is een eenvoudige, zachte massage die leidt tot bewustwording, genezing en spirituele groei. Een behandeling bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten ,de handen en het hoofd.

METAMORFOSE is een zeer subtiele vorm van massage die op het lichamelijke, emotionele en geestelijke vlak bevrijding teweeg brengt. Er wordt niets afgedwongen en nergens doorheen gemasseerd. Blokkades zullen namelijk vanzelf oplossen als ze niet langer nodig zijn.

De massage gebeurt op een zachte liefdevolle manier van buitenaf, de veranderingen gebeuren van binnenuit. De uitwerking is vaak enorm groot en krachtig. Het is als een voordeur die open gezet wordt, zodat frisse lucht overal kan binnendringen. Je eigen levenskracht doet het werk, maakt eigenschappen vrij die je vermogen om jezelf te genezen aan het werk zetten.

 

Metamorfose massage

 
   

inner cirkel - tao dru

   
 

Metamorfose massage

 

Ieder mens is uniek, onvergelijkbaar. Jij bent jij, ik ben ik

METAMORFOSE stelt je in staat om patronen uit het verleden op te heffen, los te komen van aangenomen patronen van cultuur, opvoeders, omgeving. Veranderingen gebeuren op alle vlakken, in het gedragspatroon, het mentale vlak en het emotionele vlak. Het effect van METAMORFOSE is een beweging van wie je nu bent, naar wie je werkelijk bent en dus in wezen ook kunt zijn. Het werkt diep in op het prenatale patroon.

Door METAMORFOSE kunnen belemmerende patronen doorbroken worden en krijg je inzicht in je levenspatronen zodat er een verandering in je levenshouding kan ontstaan. Je wordt je bewust van je eigen verantwoordelijkheid en komt in je volle kracht.

METAMORFOSE laat inzien dat men een "geboorterecht" in zich heeft en deze mag gebruiken.

Tarieven & lestijden