"Do what makes your soul shine"

 

Over Anita

Mijn nieuwsgierige aard, enthousiasme en liefde voor de medemens hebben mij tot diverse studies gebracht die mij inzicht gaven in de mens en in mezelf.

De BOCAM-opleiding, een praktische opleiding vanuit de Chinese filosofie, bracht een grote verandering bij mij. Ik leerde contact te maken met mijn innerlijke bron en ging ervaren dat dat mijn leven echt richting gaf.

Tegelijk ontdekte ik dat lesgeven me blij maakte. Vanaf dat moment in 2003 wist ik wat mijn passie en drijfveer was.

Sindsdien heb ik opleidingen en cursussen gevolgd, zoals oa de Dru Yoga, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga, Buqi, Sound Healing, Reiki, Diagnostische handanalyse, Live the Connection, BRTT®; TRB®; , Intuïtieve Trance Mediumschapen, diverse massage vormen zoals oa Ayurveda en Tuina Massages.

 

Anita Bouman

 
   

inner cirkel - tao dru

   
 

Anita

 

Aan den lijve heb ik ondervonden dat we levenservaringen opdoen die we als ingrijpend ervaren om daardoor te groeien. Deze inzichten hebben me gemaakt tot wie ik nu ben. Ze vormen de basis van al mijn lessen en behandelingen en geven er diepgang aan.

Ik ondersteun je graag op jouw weg door middel van de behandelingen en massages die ik geef en/of de wekelijkse lessen, waarbij de focus ligt op een gezonder en vooral een ontspannen leven.

Ik help je met veel liefde en plezier,

Liefs Anita

Elke situatie heeft zijn eigen tijd en heeft zijn bedoeling...

Tarieven & lestijden