"Moving in stillness is healing yourself"

 

Tuina massage

Tuina massage is een druk en wrijf massage die in je lichaam een uitgebalanceerde en vrije stroom van levensenergie, de levenskracht herstelt.

Tuina is een massagevorm die gebaseerd is op de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM) en betekent letterlijk : druk en wrijf.

Net als bij de andere vormen van TCM gaat het er bij Tuina om in je lichaam een uitgebalanceerde en vrije stroom van levensenergie (Chi), de levenskracht te herstellen. Op die manier krijgt het lichaam de kans zichzelf te helen. De yin en yang aspecten van de levensenergie worden in balans gebracht en de circulatie van qi en bloed bevorderd.

 

Tuina massage

 
   

inner cirkel - tao dru

   
 

Tuina massage

 

Bij Tuina kan gericht op klachten worden gewerkt, maar ook een heerlijke ontspannende massage behoort tot de mogelijkheden.

Er wordt gekeken vanuit een holistische visie naar het totaal beeld van de mens met als uitgangspunt dat de geest het lichaam aanstuurt, alles wordt gestuurd van binnenuit. Elke klacht is een signaal die je iets wil zeggen.

Door gebruik te maken van ook nog andere vormen van behandeling wordt de energie in beweging gezet, dit steunt het zelf-genezend vermogen en hierdoor kan men tot inzichten komen.

Tarieven & lestijden