Events

 
 

1 daagse retraite

 

1-daage retraite: Zaterdag 06 NOVEMBER   en/of  Zaterdag 11 DECEMBER

Een mini retraite heerlijke verwen-dag voor jezelf!

Een reis van het hoofd naar je lijf waarin niets moet alleen maar zijn.

Wat kun je verwachten?

Verbinding maken met jezelf dmv Dru Yoga, Chi Kung, Meditatie, Ademoefeningen, Ontspanning, Sound Journey……Tussen de middag is er lunch met oa een heerlijke vegetarische soep en tijd om even naar buiten te gaan.

Thee, sap, en versnaperingen zijn de hele dag aanwezig.

Wanneer: Zaterdag 6 november  en/of  zaterdag 11 december van 10-16.30u

Bijdrage: € 90,-

Aanmelden: anitabouman@protonmail.com of app 0611692109

Terug naar begin.

 


 

Yoga Nidra XXL met DoTerra oli├źn

Workshop Yoga Nidra XXL, thema Herfst met doTerra oliën

Zaterdag 16 oktober van 9.30-12.-00u

Bewegen - Meditatie - Ademsessie - Yoga Nidra

Yoga nidra en aroma zijn een mooie combi! Er worden etherische oliën gebruikt van DoTerra. Deze zijn 100% natuurlijk en van een hoge kwaliteit. De geuren zijn afgestemd op het thema van dit seizoen en geeft een verdieping in de yoga nidra. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak tijdens deze sessie.

Deze Yoga Nidra workshop is een perfecte manier om echt diep te ontspannen. We starten met bewegingen vanuit de Dru Yoga , een EBR, (Energy Block Release) die helpt om stagnatie op fysiek, emotioneel en perceptueel niveau aan te pakken. Daarna is er een meditatie om alvast naar binnen te keren en je zo voor te bereiden voor de Yoga Nidra.

Yoga Nidra betekent letterlijk Yoga van de slaap. Het is een begeleidende liggende meditatie en brengt je naar een diep gevoel van eenheid. Spanningen die je onbewust vasthoudt, kunnen verwerkt worden en het kan je lichaam op verschillende vlakken ontspannen. Door comfortabel te liggen, toe te geven aan de zwaartekracht, wordt je parasympatisch zenuwstelsel dominant. Dat is dat deel van het zenuwstelsel dat er voor zorgt dat het lichaam in een toestand van rust en herstel kan komen.

Bijdrage: € 35,00

 

Terug naar begin.