Events

 
 

Trauma Release & Ademsessie

Zaterdag 9 december Trauma Release & Ademsessie
9.30-12.30 u

Wij vergeten gebeurtenissen maar het lichaam niet !

BRTT & TBR 

De psoas spier ligt diep in ons lichaam en is veel meer dan 'gewoon' een spier, het wordt wel de spier van de ziel genoemd.  Stress, emotie en onverwerkte ervaringen worden hier opgeslagen wat een gespannen of verkorte psoas tot gevolg heeft wat weer tot klachten kan leiden ook op andere plekken in je lichaam. We gaan de psoas activeren wat de weg opent naar diepgaande heling in het onderbewuste. 

Het ademwerk geeft nog meer ruimte om opgeslagen spanning, emoties en trauma's te bevrijden. Het helpt opgeslagen onverwerkte ervaringen los te laten. De ademsessie stelt je in staat diep te reinigen en in contact te komen met je lichaam op een nieuw niveau.  Emoties, trauma's en gebeurtenissen kunnen naar boven komen en losgelaten worden. 

Met de adem kunnen we naar de kern komen van spanningen, blokkades, trauma's, patronen en gedachten die diep in ons liggen. Je kunt door beschermde lagen van spanningen doorbreken en daardoor ontstaat er ruimte voor heling en loslaten. Het werkt bevrijdend op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. 

* verminderen van burn-out symptomen, depressie * verlichting van stress * heling van trauma * verbetering slaapkwaliteit *loslaten van belemmende emoties en gebeurtenissen * verbetering van energie * verlichting van chronische aandoenigen.

Ontdek je ware potentieel met BRTT & TRB, laat onverwerkte spanning achter je en omarm een nieuwe staat van welzijn !

Ik neem je graag mee op reis. 

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk ook als je geen ervaring hebt.

Kosten € 65,-

 

Terug naar begin.

 


 

17-11-2023

Vrijdag 17 november Soud Journey van 20.00-22.00 uur

Een klankbad voor meer ontspanning, bewustwording en inzicht.

Laat je raken door trillingen van oceandrums kristal-schalen, klankschalen , stem .....

Een liefdevol gebaar aan jezelf :)

Kosten: € 20,-

Terug naar begin.