Events

 
 

Sound Journey van 20.00-22.00 uur

Vrijdag 26 april

De Sound Journey krijgt een nieuwe boost , voordat ik de klanken laat horen en je heerlijk op een mat kunt gaan liggen gaan we een korte serie doen nl de Energy  Block Release (EBR) 

Dit zijn zachte vloeiende bewegingen en ademcoördinatie die door het lichaam werken om spanning los te laten op verschillende niveaus: fysiek, mentaal en emotioneel.

De trillingen van de instrumenten en stem brengt je in een diepe ontspanning. Alles in ons leven is energie en frequentie. En om de helende werking te bereiken worden er verschillende instrumenten gebruikt waaronder  klankschalen, drums...
Je hoeft dan ook niets te doen. Enkel te liggen en de klanken over je heen laten komen. 
Deze klankreis werkt op een diep niveau, je zakt hierdoor uit je hoofd en in je lijf.
Een weldaad voor lichaam en geest. 

Wat neem je mee:  deken, kussen, matje (dit kan ook een dikkere mat zijn bijv tuinkussen)
Kosten: € 25,-

Een liefdevol gebaar aan jezelf :)

 

Terug naar begin.

 


 

Trauma Release & Ademsessie

Zaterdag 18 mei

9.30-12.30 u

Wij vergeten gebeurtenissen maar het lichaam niet !

BRTT & TBR 

De psoas spier ligt diep in ons lichaam en is veel meer dan 'gewoon' een spier, het wordt wel de spier van de ziel genoemd.  Stress, emotie en onverwerkte ervaringen worden hier opgeslagen wat een gespannen of verkorte psoas tot gevolg heeft wat weer tot klachten kan leiden ook op andere plekken in je lichaam. We gaan de psoas activeren wat de weg opent naar diepgaande heling in het onderbewuste. 

Het ademwerk geeft nog meer ruimte om opgeslagen spanning, emoties en trauma's te bevrijden. Het helpt opgeslagen onverwerkte ervaringen los te laten. De ademsessie stelt je in staat diep te reinigen en in contact te komen met je lichaam op een nieuw niveau.  Emoties, trauma's en gebeurtenissen kunnen naar boven komen en losgelaten worden. 

Met de adem kunnen we naar de kern komen van spanningen, blokkades, trauma's, patronen en gedachten die diep in ons liggen. Je kunt door beschermde lagen van spanningen doorbreken en daardoor ontstaat er ruimte voor heling en loslaten. Het werkt bevrijdend op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. 

* verminderen van burn-out symptomen, depressie * verlichting van stress * heling van trauma * verbetering slaapkwaliteit *loslaten van belemmende emoties en gebeurtenissen * verbetering van energie * verlichting van chronische aandoenigen.

Ontdek je ware potentieel met BRTT & TRB, laat onverwerkte spanning achter je en omarm een nieuwe staat van welzijn !

Ik neem je graag mee op reis. 

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk ook als je geen ervaring hebt.

Kosten € 65,-

 

Terug naar begin.

 


 

Oorkaarsen Workshop

Workshop Oorkaarstherapie

vrijdag 24 mei, 19.30-22.00 uur

In deze workshop leer je de werking, behandeling en plaatsing van de oorkaars.Het is heel fijn om dit samen met je  partner, moeder/vader kind of vriend(in) te ervaren. In deze workshop ontvang je de oorkaarsen en geef je zelf een behandeling.

Oorkaarstherapie vindt zijn oorsprong bij de Hopi’s een Pueblostam. Er zijn oude rotsschilderingen gevonden waarin de oorkaarsen een rol speelden bij inwijdingsrituelen en medicinale ceromonia. Door de Hopi’s, die een grote geneeskundige kennis en een hoge spiritualiteit bezitten, kwam dit gebruik naar Europa

Oorkaarsen toepassen bij:

Ontspanning bij hyperactiviteit, stress en nervositeit.

Hoofdpijn, migraine, “vol” hoofd

Oververmoeid

Oorpijn, oordruk, oorsuizing, oortinteling

Losmaken en verwijderen van oorsmeer

Verkoudheid, griepklachten (ook preventief)

Chronische bijholte- of voorhoofdholte problemen

Slaapstoornissen.

Preventief bij virale infecties, griep, hooikoorts

Algemene oorhygiëne en gehoorstimulatie

Geen oorkaarsen behandeling bij:

Buisjes in oren

Acute oorontsteking

Geperforeerd trommelvlies

Implantaties van middenoorbeentjes

Epilepsie

Huidaandoeningen van oor en gehoorgang

Werking van de oorkaars

Een lichte onderdruk (schouweffect) in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht, te wijten aan de natuurlijke beweging van de vlam, geven een lichte massage aan het trommelvlies en de gehoorgangen. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en is er een onmiddellijk effect op de drukregeling in het oor.

Gebruikers van oorkaarsen beschrijven dit als een gevoel van welzijn, bevrijding en verlichting van oor- en neuszone. Hoe verder de oorkaars opbrandt , hoe intensiever  (maar niet bedreigend) het warmtegevoel zich manifesteert.

Deze lokale aanvoer van warmte stimuleert de perifere bloedsomloop, verstevigd het immunitaire systeem en de zuiverende werking van het lymfesysteem. Ook de energetische punten en reflexzones worden gestimuleerd.
Door het schoorsteeneffect en de warmte worden afvalstoffen en sedimenten pijnloos aangezogen en naar boven geduwd. Deze worden tegen de binnenwand van de kaars opgeslagen.

Kosten: € 50,00 

Terug naar begin.