"Moving in stillness is healing yourself"

 

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een weldaad voor lichaam en geest, het helpt het immuunsysteem te versterken en het schenkt ontspanning en vreugde. Deze massage is een belangrijk onderdeel van de Indiase natuurgeneeskunde. Het bevordert de stroming in het lichaam en de stroming van Prana, de vitale kracht en zuurstof in het lichaam. Hierdoor kan het lichaam en al zijn cellen zich beter vernieuwen en reinigen, daardoor helpt het om een verstoord evenwicht weer in balans te brengen.

Tijdens deze massage word je gemasseerd met warme kruidenoliën, die speciaal zijn afgestemd op jouw behoefte. De massage heeft vele voordelen; je komt emotioneel meer in balans, je voelt je meer geaard en het is heel goed voor je huid. Een massage maakt het lichaam soepeler en krachtiger, waardoor je je lekkerder in je lijf voelt.

In de Indiase traditie worden kinderen al vanaf de geboorte gemasseerd. Ook tijdens de zwangerschap en vlak na de bevalling is deze oliemassage erg belangrijk. Het bevordert het herstel na een bevalling.

 

Ayurvedische massage

 
   

inner cirkel - tao dru

   
 

Ayurvedische massage

 

Ik begin de massagetherapie met een kort intake-gesprek. Daarbij bespreken we eventuele klachten.

Daarna volgt de massage. Ayurvedische massage heeft een intense werking. Als je meteen opstaat en snel weer aan je werk gaat, heeft een massage veel minder effect. Zorg dus dat je die dag nog tijd hebt om te rusten, als je een afspraak maakt voor een massage.

Ayurvedische massage is geschikt voor iedereen: kinderen, ouderen en iedereen er tussenin.

Voor kinderen is 20 minuten tot een half uurtje vaak al voldoende om meer te ontspannen en het lichaamsbewustzijn te vergroten. Daarom is deze massage ook erg geschikt voor kinderen met problemen van deze tijd, zoals adhd of hoogsensitieve kinderen.

Tarieven & lestijden